vineri, 26 aprilie, 2024

Legătura neașteptă dintre Codin Maticiuc și Serena Williams! Ce proiect bombă ar pune la cale autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluiri exclusive

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc nu este doar actor și scriitor, așa cum s-a promovat intens în ultima vreme. Autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru face afaceri de milioane în București.

Codin Maticiuc are legături cu totul neașteptate, inclusiv cu personaje celebre din lumea afacerilor și cea a sportului. Autorul cărții despre viața lui Nuțu Cămătaru este partener cu tatăl antrenorului Serenei Williams, care ar putea investi în România, într-un proiect imobiliar.

Familia Maticiuc, asociată cu tatăl antrenorului Serenei într-un proiect imobiliar

Atunci când nu joacă în filme, nu scrie cărți sau nu zugrăvește spitale, Codin este partener și ”legal adivsor” la una din companiile de real estate înființate de tatăl lui, fostul consul al României la Teheran, Ion Maticiuc. Codin nu deține doar o funcție de execuție ci este și asociat în această societate.

Firma familiei Maticiuc intenționează să ridice un proiect imobiliar pe malul lacului Pantelimon în colaborare cu Societe Belge de Gestion Financiere Internationale și cu francezul M. Vignon. Firma belgiană face parte din grupul Mouratoglou controlat de tatăl antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img