vineri, 29 martie, 2024

Legea anti-fumat va fi modificata din temelii. Romanii vor putea fuma in locuri publice!

Distribuie:

Publicat:

O veste buna pentru amatori de tigari, legea care s-a schimbat in scurt timp de la data de cand a intrat in vigoare in Romania, un deputat, Daniel Fenechiu, a anuntat luni ca a initiat iarasi un nou proiect de lege care da dreptul la toti fumatorii, in cluburi, vor avea dreptul de a fuma, in spatii inchise, unde se poate bea cafea, ceai s-au bauturi racoritoare.

„Am initiat si voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului de tutun. Am hotarat sa abordam cele doua mari probleme ale legii antifumat: faptul ca spatiul public inchis este foarte prost definit si conditiile impuse de lege sunt foarte restrictive.
Una dintre cele reglementari este sa se permita constituirea de asociatii sau cluburi de fumatori, care sa poata amenaja spatii pentru fumat, in care sa se poata fuma si desfasura activitatile care sunt asociate fumatului, respectiv sa bei o cafea, un ceai, o bautura racoritoare”, a declarat Fenechiu la o conferinta de presa in Palatul Parlamentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img