joi, 28 martie, 2024

Legea salarizarii unitare va fi discutata astazi la Guvern

Distribuie:

Publicat:

Majoritatea cazurilor de pneumonie incep cu frigul. Pacientul se simte inghetat. Frigul este urmat de frisoane si febra, cat de dificultati respiratorii si o durere puternica in piept. O tuse cu expectoratie poate sa apara. La copii aceasta boala poate sa cauzeze delir si convulsii. Temperatura poate sa ajunga pana la 40 de grade si bataile inimii pot atinge 150 de batai pe minut.

Cauzele pneumoniei
Pneumonia este cauzata de diferiti germenti printre care streptococul, stafilococul si pneumococul. Iar uneori anumiti virusi sunt si ei responsabili pentru aceasta boala. In alte cazuri legate de infectii fungice, inhalarea de corpuri straine, praf sau gaze nocive pot fi la originea bolii. Acumularea de toxine se datoreaza unei proaste alimentatii si modul de viata defectuos, iar acestea duc uneori la pneumonie.

Remedii naturale pentru pneumonie
Tratamentul cu schinduf (Trigonella foenum-graecum)
In timpul fazei de debut al pneumoniei, ceaiul facut cu seminte de schinduf va ajuta organismul sa produca mai multa transpiratie, sa disipe toxinele si sa micsoreze perioada de febra. 4 cesti de ceai pot si luate in fiecare zi. Cantitatea poate fi redusa daca starea de sanatate a pacientului se amelioreaza. Pentru a imbunatatii gustul ceaiului, cateva picaturi de suc de lamaie pot fi adaugati. Schinduful va permite organismului sa remedieze aceste probleme respiratorii in cateva zile.

Tratamentul cu usturoi
Usturoiul este un excelent remediu in cazul pneumoniei, daca este folosit in cantitate suficienta. Usturoiul scade temperatura, respiratia devine normala in 48 de ore.

Tratamentul cu seminte de susan
Semintele de susan sunt eficace in cazurile de pneumonie. O infuzie cu seminte de susan poate fi facuta prin inmuierea a 15g de seminte in 250 ml de apa. Aceasta infuzie amestecata cu o lingura de seminte de in, un varf de sare si o lingurita de miere este un tratament minunat pentru bolnav.

Tratament cu suc de legume
Sucul de morcovi in combinatie cu sucul de spanac sau sfecla si sucul de castravete este considerat util in caz de pneumonie. 200 ml de suc de spanac sau 100 ml de suc de sfecla si suc de castraveti trebuie amestecat cu 300 ml de suc de morcovi.

Sursa:Medicina naturista

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img