vineri, 29 martie, 2024

Leguma – condiment care opreste atacul de cord

Distribuie:

Publicat:

Milioane de persoane sufera anual un atac de cord, iar ce este cel mai ingrijorator, este faptul ca se poate intampla la persoane de toate varstele. Un atac de cord presupune deteriorarea permanenta a muschiului inimii. Ca urmarea a lipsei de alimentare cu sange, se ajunge la infarct.

Pentru ca muschiul cardiac sa functioneze normal, trebuie sa i se furnizeze in mod constant, o cantitate de sange bogata in oxigen, care ajunge la inima prin intermediul arterelor coronare. In cazul in care este prezenta o boala coronariana, acestea se ingusteaza si fluxul de sange devine insuficient.

Cum opresti un atac de cord in numai un minut

Obiceiurile nesanatoase, sedentarismul, alimentatia conduc la atacul de cord, insa poti preveni si trata aceasta boala cu un simplu aliment. Ardeiul iute cayenne este cultivat in mod natural in anumite parti din Asia, precum si in America de Sud. Dr. Christopher si Dr. Richard Schulz sunt doi medici care au reusit sa trateze foarte multi pacienti cu ajutorul ardeiului cayenne.

„In cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este ca, de cate ori sunt chemat in astfel de cazuri de urgenta, daca persoana inca mai respira, ii dau sa bea o cana cu ceai de cayenne (1 lingurita la o cana de apa fierbinte). In cateva minute, pacientul este deja pe picioare. Este unul dintre cele mai rapide remedii care pot fi administrate in astfel de situaţii-limită. Ceaiul cald de cayenne deschide structura celulelor si merge direct la inima prin sistemul arterial, hranindu-l”, a declarat dr. Christopher.

De ce este bine sa mancam ardei iuti. Iata beneficiile pentru sanatate

Ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sangelui, din cap si pana in picioare. Acesta ridica presiunea de pe zona hemoragica si permitepe sangelui sa se coaguleze rapid. El sustine, de asemenea, ca oricine poate folosi acest remediu atunci cand se afla in preajma unei persoane care a suferit un atac de cord.

Daca persoana este inconstienta, se pun cateva picaturi de extract (tinctura) de ardei iute sub limba pacientului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img