joi, 25 aprilie, 2024

Lia Olguta Vasilescu i-a DENUNTAT: Acuzatii de TORTURA si abuz in serviciu – DOCUMENT

Distribuie:

Publicat:

Lia Olguța Vasilescu a făcut ce a promis! Fostul ministru al Muncii a depus, la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție un denunț care o vizează pe Claudia Roșu, fost procuror DNA și soția celebrului Doru Țuluș, fost procuror în DNA, și Antonie Smarandache, fost ofițer de poliție judiciară în DNA.

Vasilescu îi acuză de fapte grave pe cei doi, în urma reținerii sale din 30 martie 2016 și spune că procurorul i-a cerut să îl denunțe pe Klaus Iohannis și pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, alături de alți primari,

”Am depus un denunț în urmă cu câteva săptămâni, am primit confirmarea, s-a deschis dosar penal, va începe urmărirea penală. Acuzațiile pe care le-am formulat sunt de abuz în serviciu, cercetare abuzivă, purtare abuzivă, tortură. A fost şi tortură fizică şi psihică asupra unuia dintre colaboratorii mei pe care, la început, l-au luat cu binişorul ca să mă denunţe pe mine, acesta a spus că nu ştie nimic despre mine şi apoi au început să-l sperie, să îi spună despre lucruri care se petrecuseră acum zece ani. Această persoană avusese o firmă şi ştiau ei ce se întâmplase acolo acum zece ani, nu a vrut nici în această situaţie să mă denunţe şi să-şi pună aparatură de înregistrare.Codul Penal prevede pușcărie pentru aceste fapte, cu mulți ani. Trebuie să acționăm împotriva acestui așa-zis ”stat de drept”, care a acționat așa cum a acționat.

Mi-a cerut să fac denunțuri, să îl denunț pe Klaus Iohannis, pe primarul Timișoarei, pe alți primari. Nu mă interesează daune de la ei.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img