vineri, 29 martie, 2024

Lia Olguta Vasilescu, replica EXPLOZIVA pentru Ludovic Orban: Este PENIBIL pentru un presedinte de partid!

Distribuie:

Publicat:

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a criticat pe Olguța Vasilescu și Claudiu Manda că au făcut nunta în post. În replică, Olguța Vasilescu i-a explicat că ei au făcut cucunia religioasă înaintea postului și doar petrecerea a fost acum. Olguța Vasilescu l-a numit pe Orban drept ”penibil”.

”Nunta a fost foarte frumoasă, s-a plecat la 7.30 dimineața. Lumea s-a simțit foarte bine și domnul președinte Dragnea s-a simțit bine, a avut multe conversații cu primarii noștri și i-a văzut foarte mobilizați, asta l-a mobilizat și pe el.

Mi se pare mai mult decât penibil ca președinte de partid să vorbești despre nunta a doi parlamentari din partidul advers cu aceeași tonalitate cu care ne anunța în urmă cu niște ani cine este generalul

El minte cu nerușinare pentru noi cununia religioasă am făcut-o în 24 februarie, înainte să intrăm în post. Am întrebat dacă este vreo problemă să facem petrecea în post și ni s-a zis că nu este nicio problemă. Astăzi vedem un mesaj de ură împotriva unei familii care a încercat să țină evenimentul cât se poate de privat. Probabil că au rămas în pană de subiecte cei de la PNL și nu mai au ce să zică în campania electorală.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

În ceea ce privește darul strâns la nuntă, Olguța Vasilescu a explicat că nu a avut încă timp să numere banii.

”Până la momentul ăsta nu ne-am uitat la dar, pentru că am avut invitați care abia acum au plecat. Chiar și domnul Dragnea mai devreme a plecat.”, a mai precizat Olguța Vasilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img