joi, 28 martie, 2024

Liderii PSD Vaslui au fost umiliti in timp ce ofereau garoafe conducatoarelor auto. Jumate din familia Buzatu a fost in prim-plan – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Incident in aceasta dimineata in zona centrala a municipiului Vaslui, in fata sediului PSD. Mai multi social democrati inarmati cu garoafe roșii au iesit in strada sa le ofere flori doamnele cu ocazia zilei de 8 martie. In momentul in care seful PSD Dumitru Buzatu, fiul acestuia Tudor Buzatu si deputatul Irinel Stativa opreau doamnele sa le ureze “La multi ani”, in dreptul sediului de partid a oprit o masina din care se auzea celebra melodie a celor de la ARM, melodie anti PSD!

 

“Le-am pus o melodie cu dedicație de dimineața, cu geamurile coborâte…asa ca pentru ei !!! # M..E PSD Baiatu' lui tata ,Tudorel, cel care este cu spatele, m-a intrebat daca am bun simț ca le dau M..E PSD, de pe youtube, cand ei oferă garoafe pensionarelor! Ce-i drept, erau intr-o postura nasoală pe melodia aceea. Ei ofereau cate o floare fix cand pe melodie se striga M..E PSD , la maxim. Ar fi vrut să ne confruntăm în idei…Pe bune ?! Care idei Tudorele ?…Sa mai ascult aberațiile voastre?! Le vedem si ne afectează ora de ora . Ai epuizat ideile, cetațene Buzatu Tudor?! Ne vedem la vot !!! Si cu siguranta si pe 10 August 2019, ca si anul trecut !” a scris pe facebook Vally Nechita.

Imaginea postata pe retelele de socializare in care apare liderul PSD Dumitru Buzatu, fiul acestuia cu spatele si deputatul Irinel Stativa, a devenit rapid virala pe internet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img