sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liderul Opozitiei din Moldova: ‘Viitorul incepe acum, nu maine. Sa nu ratam sansa intalnirii noastre cu istoria!’

Distribuie:

Publicat:

Co-preşedintele blocului electoral ACUM din Republica Moldova, Andrei Năstase, a lansat, duminică, un apel către toţi cetăţenii din Republica Moldova să participe la alegerile parlamentare, despre care a spus că sunt "cruciale pentru ţară".

El a declarat că alegătorii din Republica Moldova trebuie "să nu rateze şansa întâlnirii cu istoria".

"Viitorul începe acum, nu mâine. Să nu ratăm şansa întâlnirii noastre cu istoria! Să ieşim la vot, să nu stăm acasă, să nu lăsăm oamenii fără caracter, oamenii vulnerabili să ne decidă viitorul nostru şi al copiilor noştri! Ieşiţi la vot! (…) După zece ani de zile în care am stat în întuneric, am trăit în minciună, iată că astăzi a venit şi momentul adevărului", a transmis liderul opoziţiei din Republica Moldova.

Andrei Năstase a îndemnat toţi alegătorii să nu voteze la referendumul de duminică, pe motiv că acesta nu reprezintă "decât o farsă".

"Îndemn toată lumea să nu ia cele două buletine pentru referendum, pentru că nu sunt decât o farsă. Este o bătaie de joc faţă de această ţară. Sunt nişte lucruri populiste, neconstituţionale, anti-europene", a precizat Năstase.

Cetăţenii din Republica Moldova sunt chemaţi, duminică, la urne pentru a desemna noul Parlament, dar şi pentru a participa la un referendum consultativ referitor la diminuarea numărului de parlamentari, de la 101 la 61, şi crearea cadrului legal de revocare a acestora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img