joi, 28 martie, 2024

Lidia Buble, mesaj transant dupa ce a fost criticata ca traieste in concubinaj cu Razvan Simion

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble si Razvan Simion au petrecut cateva zile pline de distractie si relaxare in Lisabona. Atat artista, cat si prezentatorul TV au impartasit fanilor cateva dintre locurile superbe pe care le-au vizitat. Una dintre fotografiile postate de sotia moderatorului de la Antena 1 i-a atras atentia unei fane care a criticat-o ca traieste, de fapt, in concubinaj. Va reamintim ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit in secret, iar vestea a fost data de cantareata la finalul anului trecut.

Lidia Buble, mesaj transant dupa ce a fost criticata ca traieste in concubinaj cu Razvan Simion

In varsta de 25 de ani, Lidia Buble a bifat prima vacanta din noul an impreuna cu partenerul ei de viata, Razvan Simion, care are 38 de ani. Cei doi au fost insotiti de inca un cuplu in calatoria din capitala Portugaliei. Talentata artista a avut neplacuta surpriza ca la una dintre pozele facute publice o fana sa-i lase comentariul: “Dumnezeu uraste concubinajul”. Nu mica i-a fost surpriza Alinei, internauta care a criticat-o pe Lidia Buble ca nu ar fi casatorita cu Razvan Simion, cand vedeta i-a transmis un mesaj transant: “si prostia”, urmat de doua emoticoane in forma de pistol.

In imaginea de mai jos gasiti schimbul de replici dintre Lidia Buble si fana care a mustrat-o pentru ca ar trai in concubinaj cu Razvan Simion. Cei mai multi dintre fani i-au lasat mesaje pozitive tinerei artiste. “Sa fiti fericiti ”, “Frumosi sunteti amandoi ”, “Va ador ” sunt trei dintre mesajele stranse de fotografia de album de mai jos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img