sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lidia Buble si-a isterizat prietenii si familia: „Am spus DA”

Distribuie:

Publicat:

 

Lidia Buble este o artista foarte iubita din Romania si, cu ficare gest pe care il face, iese in evidenta si nu este mereu pe placul celor din jur.

Recent, Lidia Buble si-a scandalizat familia si prietenii dupa ce a publicat o fotografie absolut hilara, in care apare alaturi de… Johnny Depp! Ei bine, fotografia era clar editata si este o imagine filmata in cel mai nou videoclip al artistei, in care apare de fapt langa iubitul ei, Razvan Simion. „Am spus DA „, a scris Lidia Buble, in dreptul fotografiei.

De-a lungul timpului, Lidia Buble a vorbit de nenumarate ori despre obsesia ei cu Johnny Depp, ba chiar mai mult, la un moment dat a dat de inteles ca i-ar da papucii lui Razvan Simion pentru o relatie cu actorul. Visul de a fi ceruta in casatorie de celebrul star de la Hollywood i s-a indeplinit, cel putin in lumea virtuala, iar fanii i-au facut jocul cantaretei.

„Felicitari, casa de piatra ♥️♥️♥️ / Maaai, chiar asa nu ai spus nimic pana acum / Si Razvan?? / Felicitari ❤ Casa de piatra ❤❤❤ Va pup / Razvan este nasul / Razvan a spus NU”, i-au scris fanii pe Instagram, fiind curiosi care a fost reactia lui Razvan Simion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img