joi, 18 aprilie, 2024

Liga a patra se reia pe 12 martie

Distribuie:

Publicat:

Liga a patra se reia pe 12 martie, cu etapa a 12-a, meciul zilei fiind cel dintre FC 2002 Vaslui si FC Garceni.
Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) a decis ca transferurile pentru liga a patra sa se faca pana pe 10 martie, iar la liga a cincea pana pe 18 martie. Cea de a doua competitie judeteana se va relua pe 26 martie.

La juniori D, campionatul judetean va continua incepand cu data de 18 martie.

AJF a mai stabilit ca faza semifinalelor Cupei Romaniei sa aiba loc pe 15 aprilie, iar finala judeteani pe 17 aprilie, semifinalele urmand a se juca in sistem cuplaj.

Pe 19 martie incep turneele amicale, destinate echipelor de liga a cincea. Acestea vor avea loc in zone de cate 4 echipe (un singur caz cu 5 echipe), pe un singur teren (fiecare zona in parte). Echipele ce compun zonele urmeaza a fi imperecheate in functie de pozitia ocupata in clasamentul actual al Ligii a cincea si seriile din care provin.

PE 18 martie va avea loc Adunarea Generala Anuala a membrilor afiliati ai AJF Vaslui. Biroul executiv al asociatiei de fotbal a mai aprobat infiintarea unei subcomisii medicale, care va activa in subordinea presedintelui AJF Vaslui. Aceasta comisie va fi condusa de Cristi Vartolomei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img