vineri, 29 martie, 2024

Liga Nationala de handbal masculin: Poli Timisoara a invins Dinamo Bucuresti cu 27-26

Distribuie:

Publicat:

Poli Timişoara a învins Dinamo Bucureşti cu 27-26 în etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, ultimul meci al rundei. Partida a fost extrem de tensionată, arbitrii Hendrea şi Fâneaţă fiind nevoiţi să arate nu mai puţin de 15 eliminări, scrie Mediafax.

Trupa din Ştefan cel Mare a terminat anul 2018 în plutonul de mijloc al Ligii Naţionale, plătind un preţ important după meciurile solicitante din Liga Campionilor, în urma cărora a obţinut o performanţă istorică, calificarea în play-off. Anul 2019 l-a început tot cu o înfrângere, la Timişoara, la capătul unui joc cu foarte mulţi nervi şi în teren, dar şi pe cele două bănci de rezervă. De această dată, Dinamo nu i-a avut în cea mai bună formă pe Komogorov şi Alouini, reveniţi de curând de la Campionatul Mondial, Bannour, încă nerefăcut, şi Mousavi, accidentat cu o zi înaintea deplasării.

Jocul a fost echilibrat în cea mai mare parte a jocului, dar bănăţenii, mai proaspeţi şi mai puternici la nivelul liniei de 9 metri, au reuşit în cele din urmă să se desprindă. Cristian Fenici a fost creatorul jocului, iar interii Dragas, Orbovic şi Sadoveac au „bombardat” cu succes poarta echipei Dinamo ori de câte ori au avut ocazia. În minutul 53, Poli s-a desprins La 24-20, a reuşit să menţină diferenţa pentru încă 3-4 minute, suficient pentru a scăpa în învingătoare. Dinamo a redus până la 26-27, dar cele trei puncte au rămas la Tmişoara.

Campioana României rămâne pe locul 8 şi pentru moment a pierdut trena primelor şase echipe din Liga Naţională.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img