joi, 25 aprilie, 2024

Lino Golden, raspuns de ultima ora pentru Alex Velea: ”Este totul spus foarte…”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre Lino, Mario Fresh și Alex Velea continuă. Nu este o noutate faptul că cei doi artiști au plecat din echipa iubitului Antoniei, în urmă cu puțin timp. De atunci a izbucnit un mare conflict, în care Velea și Lino s-au atacat în mod frecvent, pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, Lino a fost ironizat de foarte multe ori de membrii echipei lui Alex Velea. Astăzi, însă, se pare că întreaga situație ia o întorsătură neașteptată. Iubitul Antoniei a postat un clip în care povestește întreaga situație dintre el și cei doi tineri, pe care i-a adus în lumina reflectoarelor.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luam în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine. Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”, a declarat Alex Velea.

 Răspunsul lui Lino Golden

Velea a făcut, astăzi, mai multe dezvăluiri despre Lino Golden și Mario Fresh, în plin scandal. Acesta și-a expus partea lui de adevăr și recunoaște că nu vrea să mai continue acest conflict, pentru că încă ține la cei doi, însă nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Lino.

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a adăugat cântărețul.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img