vineri, 29 martie, 2024

LISTA lui Traian Basescu: Ce a putut scrie fostul presedinte in miezul noptii

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte, Traian Basescu, iese la rampa cu o noua serie de dezvaluiri in miez de noapte. Actualul presedinte al PMP vine cu o lista de oameni celebri sau fosti politicieni condamnati in timpul in care acesta era seful statului. Basescu se jura ca niciuna din condamnarile acestora nu ar fi fost pusa la cale in biroul sau de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a spus, confirmat si de fostul premier, Victor Ponta, ca dosarul sau in urma caruia a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, dosarul Referendumul, a fost orchestrat la Cotroceni.

“Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Presedinte Camera Deputatilor), Adrian Nastase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remes (fost ministru al agriculturii). Toti acesti guralivi sustin public ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciuna. Pur si simplu, i-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea.

Cu siguranta, maine, poimaine, bine sustinuti de niste relicve ale dezinformarii mustind de ura impotriva mea, precum Abraham (l-am trecut in rezerva cind el voia sa ramana in MI), Bolcas (nu i-am permis sa ajunga judecator la CCR), Zara (uraste voluntar) sau SRS (nu am intervenit in favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandra (uraste voluntar), Nistorescu (uraste voluntar), vor sustine public ca pana si fratele meu a fost arestat in urma unui aranjament stabilit tot in biroul meu de la Cotroceni. Ei toti, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, ii prostesc continuu pe romani.

PS-Aceasta postare nu contrazice cu nimic afirmatiile pe care le-am facut legat de fabricarea selectiva a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea, familia mea si a altora, etc.) prin grija regizorilor Coldea si Kovesi.”, spune Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img