vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Dragnea: Atacarea Legii Salarizarii la CCR va intarzia majorarea lefurilor bugetarilor

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de posibilitatea ca Legea Salarizarii unitare sa fie atacata la Curtea Constitutionala. El a afirmat, joi, la Braila, ca demersul asociatiilor de procurori i se pare „profund incorect”.

Liviu Dragnea a spus, intrebat despre o posibila atacare la CCR a Legii Salarizarii unitare de catre asociatiile de procurori, ca „supararea” acestora ar fi ca vor primi mai putini bani.

„Mi se pare un demers profund incorect. Nu inteleg, probabil marea suparare este ca apare o diferenta mica in grila intre judecatori si procurori, vreau sa va spun cu toata sinceritatea ca nu inteleg de ce se ataca o lege care mareste foarte mult salariile magistratilor, inclusiv ale procurorului general. Nu stiu ce va face presedintele tarii, dar mi se pare ca demersul este incorect. Este vorba de intarziere, se va intarzia punerea in aplicare a legii, tot sistemul public asteapta aceasta lege si se pare ca marea problema este mica diferenta intre salariile procurorilor si ale judecatorilor, asta desi sunt salarii mari si este bine ca-i asa. Sunt profund dezamagit de acest demers” a declarat presei presedintele PSD.

Seful PSD le-a raspuns si celor care au spus ca nu sunt bani pentru maririle salariale promise.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img