vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Dragnea ii ia apararea Gabrielei Firea

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, intr-o emisiune Tv, ca Gabriela Firea este in continuare sustinuta de partid si sustine ca de cand aceasta este primarul Capitalei nu s-a taiat niciun copac pe bulevardul Kiseleff.

“Gabi Firea este sprijinita de partid, a fost sprijinita sa castige alegerile, este si acum. Am vazut o stire ca Gabi Firea a taiat pomii pe Kiseleff. Nu exista asa ceva. Nu s-a taiat niciun pom. Vreau sa va spun ceva, e foarte simplu, daca pe Kiseleff s-ar taia o crenguta toate televiziunile ar fi acolo, ca e Kiseleff. Alea erau poze de nu stiu cand. Nu avea cum ca sa se taie un pom pe Kiseleff, ca sa se taie un pom trebuie sa fie blocat Kiselefful. De cand e Gabi Firea primar nu s-a taiat niciun pom”, a afirmat Dragnea.

El a adaugat ca PSD o sustine pe Firea si in privinta organizarii de evenimente artistice in centrul Bucurestiului: “Nu suntem de acord ca Piata Constitutiei, de exemplu, sa fie blocata in permanenta si tot orasul sa fie blocat, dar ceea ce a spus Gabi Firea, numai ca cei care au vrut sa o critice nu au observat, a spus ca atunci cand vom gasi solutii alternative, si la asta lucreaza acum Primaria Capitalei, sigur ca acele spectacole se vor organiza in acele locatii. Nici nu-si putea permite sa opreasca orice eveniment in Bucuresti pentru ca se blocheaza. Dar asta nu se poate face deodata.” 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img