miercuri, 24 aprilie, 2024

Liviu Dragnea: “Serviciile secrete sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL.

”Serviciile nu sunt straine de acea plangere penala (facuta de liderul PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dancila – n.r.). Servicii romanesti, normal, pentru ca serviciile straine sunt doar acuzate. Eu am inteles ca cei trei cetateni, am citit intr-un ziar din Israel, intentioneaza sa-l dea in judecata pe dl Orban daca nu isi retrage acuzatiile la adresa lor”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, conform Mediafax.

Citeste si: Klaus Iohannis, hulit la Pitesti: "Trimiteti tot poporul roman la puscarie?"

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a dispus trimiterea plangerii depuse de Ludovic Orban contra premierului Viorica Dancila si a liderului PSD Liviu Dragnea structurii de parchet competente, respectiv DIICOT.

Sesizarea liderul PNL vizeaza posibilitatea incalcarii Constitutiei prin semnarea memorandumului adoptat de Guvern, cu privire la mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Totodata, este sesizat faptul ca presedintele nu a fost informat, premierul Viorica Dancila fiind acuzata de liberal de inalta tradare.

O alta problema ridicata este furnizarea de informatii clasificate, in contextul in care Liviu Dragnea stia de memorandum, desi acesta nu era destinat publicitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img