miercuri, 27 martie, 2024

Liviu Dragnea, ultimele decizii luate impreuna cu noua conducere a PSD

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a luat parte la o intrunire impreuna cu noua conducere a partidului. 

''Am avut o prima intalnire informala cu cei alesi la Congres. Am vorbit despre implicarea fiecaruia pentru a implini obiectivele asumate. Aceasta noua conducere va functiona, intradevar, ca o echipa. Am discutat despre un mod de comunicare corect, coerent si eficient. Mie aceasta intalnire mi-a facut o impresie buna. Aceasta echipa va fi una sudata, o echipa de care toti au nevoie. Nu am stabilit nicio sarcina, urmeaza sa stabilim un pachet minim de responsabilitati. Toti se vor implica in lucruri generale, dar si in lucruri particulare, in functie de regiune. Le-am adus aminte tuturor ce a insemnat anul 2016, cand tot partidul a functionat ca o echipa. Proiectele persoanele pot fi scoase in evidenta in cadrul unei echipe. Le-am spus ca vreau ca ei sa comunica cat mai mult, sa comunice despre  ce asteapta oamenii de la noi. Oamenii nu vor sa afle cine injura, care dintre ei este mai vocal. Misiunea noastra nu este sa ne infuntam intre noi, misiunea noastra e sa facem ce le-am spus oamenilor ca facem. Vrem sa ducem la implinire ceea ce ne-am angajat cu totii. Astazi o sa vorbesc cu domnul Tariceanu (despre o posibila evaluare a Guvernului) nu am apucat sa vorbesc pana acum despre asta. Vreau sa evaluam toate ambasadele din afara, vrem sa vedem exact cum reprezinta Romania. Astept o evaluare a tuturor diplomatilor. Trebuie sa punem ambasador in Israel, a trecut un an. Bineinteles, orice propunere trebuie semnada de Presedinte si contrasemntata de premier.(…).

Cum vedeti intentia lui Calin Popescu Tariceanu de a candida la prezidentiale

Am spus ca nu vreau sa discutam in partid despre o propunere de candidat la prezidentiale. Din acest motiv, nu vreau sa vorbesc despre propunerile altor partide

O mega-hotie greu de masurat

L-ati sustine pe Klaus Iohannis pentru prezidentia U.E?

Nu m-am gandit nicio clipa la asa ceva. Eu am declarat despre presedentia Consiliului European. 

Dupa congres, ati spus ca o sa ne spuneti mai multe despre episodul Gabriel Oprea

Sunt multe de spus. Va promit ca daca o sa ma intrebati in fiecare zi, nu o sa va mai spun 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img