sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Teodorescu își dorește să devină tată. Ce spune artistul despre momentul emoționant

Distribuie:

Publicat:

Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia, femeia care i-a devenit soția anul trecut. Cei doi se iubesc încă din liceu, iar acum vor să treacă la următoarea etapă din viața lor, și anume să devină părinți. Artistul a mărturisit că vrea să devină tătic și că abia așteaptă momentul acela.

Liviu Teodorescu este pregătit să devină tată. Artistul și soția lui, Iulia, trăiesc clipe minunate împreună, iar pentru că relația lor merge atât de bine, cei doi vor să aibă și un bebe. Cântărețul este foarte fericită alături de Iulia, femeia care l-a cucerit iremediabil încă din perioada liceului, tot de atunci formând și un cuplu.

Liviu Teodorescu vrea să devină tată

În vârstă de 30 de ani, Liviu Teodorescu este un bărbat împlinit. Acesta are mare succes pe plan muzical, iar în viața personală lucrurile merg ca pe roate. Drept dovadă stă mărturia lui cu privire la faptul că vrea să devină tată. Invitat la emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, Liviu Teodorescu a spus că abia așteaptă să devină tată și că el împreună cu soția lui sunt în proces de creație.

‘’Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte’’, a mărturisit artistul.

De asemenea, el mai spune că nunta nu a schimbat nimic în relația lor. Artistul recunoaște că a cerut-o de soție pe Iulia pentru că așa a simțit și nu a fost deloc un moment forțat de împrejurări și ‘’așa trebuie’’.

‘’Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt’’, a mai spus Liviu Teodorescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img