joi, 28 martie, 2024

Liviu Varciu nu mai filmeaza pentru Antena 1. Ce s-a intamplat inainte de petrecerea de botez a fiicei sale

Distribuie:

Publicat:

Multi s-au intrebat ce face Liviu Varciu in timp ce iubita lui se ocupa singura de pregatirile pentru petrecerea de botez a fiicei lor.  Ei bine, s-a aflat adevarul la aceasta mica dilema. Carismaticul artist e plecat pe litoralul romanesc, unde pune la cale realizarea unei noi emisiuni in care va aparea.De altfel, tocmai din cauza evenimentului important din viata micutei sale Anastasia, Liviu Varciu a amanat filmarile pentru cel mai nou show de televiziune.

De cateva zile, Liviu Varciu este in Mangalia impreuna cu nea Marin, dar si alte patru vedete: Sanziana Buruiana, Minodora, Pepe si Romica Tociu. Cu totii au mers la malul Marii Negre ca sa afle toate detaliile emisiunii pe care o pregatesc, dar si pentru pentru realizarea primului episod al unei noii editii a show-ului care s-a numit in trecut „Serviti, va rog!”, „Poftiti de va iubiti!”, fie „Poftiti la munca!”.

Numai ca planificarilor producatorilor, care planuiau sa filmeze si in weekend pentru emisiune, nu s-au potrivit cu socoteala lui Liviu Varciu. Astfel, dupa ce au tras cateva cadre, actorul a amanat filmarile noi productii. Si, impreuna cu colegii de platou, dar si alti prieteni din lumea mondena si nu numai el o va sarbatori pe fiica lui cu Anda Calin. Deocamdata nu se stie numele show-ului care va aparea la Antena 1.

„Am tras tare in zilele care au trecut ca sa fim la zi cu filmarile. In weekend nu se mai munceste, nu se mai toarna nici o secunda. Liviu isi boteaza fetita motiv pentru care e invoit de la serviciu. Toata lumea pleaca acasa (n.r.: la Bucuresti) pentru petrecerea fetiei lui, Anastasia. Dupa bairam, ne intoarcem la Mangalia si ne reapucam de treaba. Filmarile vor fi oprite doar in weekend”, au declarat surse din Antena 1 pentru Libertatea.

Petrecerea de botez a Anastasiei, fetita lui Liviu Varciu si a Andei Calin, va avea loc sambata, 19 mai.

Liviu Varciu nu s-a recasatorit, deocamdata

Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara anul trecut. Artistul si Anda Calin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar in martie, micuta a fost crestinata. Artistul mai are o fiica, pe Carmina, care s-a nascut in urma relatiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img