vineri, 29 martie, 2024

Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 34 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic (ospatar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucatar/commis de cuisine/bucatar grill – 8 posturi si receptioner – 2 posturi), care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt si Block House, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Brasov in data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si bucatar/commis de cuisine/ bucatar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu, precum si cunostinte bune de limba germana si engleza (nivel A2 – B1). Pentru posturile de receptioner, candidatii trebuie sa aiba calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu, sa cunoasca sistemul de rezervare OPERA si sa aiba cunostinte de limba germana si engleza, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioada de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe perioada nedeterminata. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/luna, ȋn functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de ospatar si barman si de 1500 – 2054 euro brut/luna, ȋn functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si receptioner.

Hotel Marriott Frankfurt asigura cazare si masa (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigura cazare ȋn primele 6 luni si masa pe toata perioada contractului de munca (doar ȋn timpul programului de lucru).
Persoanele cu domiciliul in judetul Vaslui, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, telefon 0733.975.397, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inregistrarea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
–    cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
–    copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
–    C.V model  Europass (cu fotografie)  in  limba germana (Lebenslauf);
–    cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
–    adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img