vineri, 19 aprilie, 2024

Logodnicul Faimoasei Elena Marin, socat de comportamentul lui Zanni! I-a facut praf pe Alex Velea si Antonia

Distribuie:

Publicat:

”Nu pot să mai dorm de când am văzut cum o înjura pe Elena. Și sunt convins că nu i-a spus doar ce s-a difuzat, cu beep-uri și blurat”, ne-a spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

De altfel, este el convins, lucrurile sunt mai tensionate ca oricând ntre cei doi Faimoși, Andrei explicând că a reușit să citească acest lucru din reacțiile logodnicei sale când vine vorba de Zanni. ”Elena nu este genul care să atace vreodată.

Și, trebuie să o reamintesc, Elena nu are în vocabular cuvântul ”căminist”. Doar că l-a folosit după ce Zanni a anunțat încă din primele episoade că va scoate căministul din el, că se va comporta cum crede el că ar trebui să facă un supraviețuitor. ȘI, din ceea ce văd, o face, sunt curios până unde va avea curajul să meargă. Elena este, pentru el, o victimă pentru că reprezintă un pericol pentru trofeul de la Survivor, că o vede ambițioasă, dar sensibilă.Și joacă această carte, vrea să o macine, să o facă să devină mai slabă în plan sportiv pentru a avea motiv să o elimine…

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img