marți, 16 aprilie, 2024

Lora, in cea mai sexy ipostaza. S-a dezbracat si s-a pozat in pat. Admiratorii artistei au innebunit

Distribuie:

Publicat:

Lora, in cea mai sexy ipostaza. Artista s-a dezbracat de haine, pastrand pe ea doar o bustiera si o pereche de colanti negri. Si-a pus peruca pe cap, s-a pozat si a facut totul public, reusind si de aceasta data sa incinga atmosfera in randul fanilor.
Lora, in cea mai sexy ipostaza de pana acum. Cu un look nou, artista a facut imaginea publica si a scris un mesaj, in care isi anunta prietenii unde va sustine urmatorul concert.
Lora, in cea mai sexy ipostaza pe Facebook
„Drobeta Turnu Severin, imediat pornim spre tine! In seara asta, 20.30 pe platforma Severin”, a scris Lora pe contul de socializare. „Doamne, ce bine arati”, „Esti superba, succes”, „Sa nu te recunosc”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.
Lora si Ionut Ghenu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai multa vreme. De cand ea a divortat de Dan Badea, iar el s-a despartit de Doinita Oancea, Lora si Ionut Ghenu s-au afisat constant impreuna. Cu toate acestea, cantareata a sustinut mereu nu are o relatie amoroasa cu tour-managerul ei. La inceputul anului acesta, Lora a recunoscut relatia, in mod oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img