joi, 28 martie, 2024

Lora nu se mai ascunde de nimeni.Cantareata iubeste din nou

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Lora a recunoscut ca se iubeste de opt luni cu Ionut Ghenu, Doinita Oancea a avut prima reactie pe contul de socializare. Fanii au consolat-o imediat

Lora si Ionut Ghenu, fostul iubit al Doinitei Oancea, nu se mai ascund de ochii curiosilor. Cei doi isi traiesc iubirea din plin, fara sa le pese de gurile rele. Doinita Oancea a avut prima reactie pe contul de socializare, unde a facut public un mesaj prin care isi invita admiratorii sa participe la Targul de nunti.”Te mariti ? Hai la targ, sa ne vezi pe scena. Nu te mariti? sigur ai o prietena care o va face. (…) Va pup”, a fost mesajul brunetei.

Pentru ca prietenii virtuali sunt convinsi ca Doinita sufera, dupa ce Lora se afiseaza cu fostul iubit al actritei, prietenii virtuali au reactionat imediat. “Doinita Mihaela Oancea tu esti o fire sensibila si stiu ca esti afectata de toata aceasta tarasenie. Te rog sa fii tare si sa nu te cobori la nivelul ei. Singura persoana care pierde este el. Pentru ca nu stie inca ce a pierdut ,dar timpul il va face sa regrete. Eu te rog sa fii tare si sa iti vezi de viata ta. Sunt sigur ca ai sa gasesti persoana care sa te iubeasca asa cum meriti.Iti doresc sa fii fericita sa ai parte numai de bucurii si sa te vad cu zambetul tau minunat cat mai mult”, i-a scris un fan pe contul de socializare.

Asteapta un copil

Lora are planuri mari pentru anul 2016. Pe langa succesul profesional de care se bucura, Lora isi doreste si o familie. A vorbit pentru prima data despre momentul in care va deveni mama. “Îmi doresc un copil. Toată lumea îmi prezice că va fi băiat primul meu copil. O să-l cheme Mihai-Alexandru. Mihai pentru că întotdeauna am simțit că am o legătură specială cu numele acesta. Mama este Mihaela. Am avut un frățior care a murit. Un frățior mai mare care a murit. Eu ar fi trebuit să fiu mijlocia. Și numele lui era Mihai. Și întotdeauna am crezut că sunt sub tutela arhanghelului Mihail. M-am simțit protejată de oricine avea numele Mihai”, a mai spus vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img