vineri, 29 martie, 2024

Lora s-a vaccinat anti-COVID! Ce le-a transmis fanilor, imediat dupa ce l-a facut: ”Am facut eforturi”

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu câteva ore, Lora a ajuns pe mâinile medicilor. Cântăreața își petrece majoritatea timpului în mediul online, unde își ține la curent fanii cu activitățile ei. Lora și-a pus urmăritorii pe gânduri, după ce a postat pe pagina sa de Instagram că este într-un cabinet medical.

Mai mult, frumoasa blondină le-a povestit internauților și motivul pentru care a ajuns la medic. Prezentatoarea TV a susținut că nu este vorba de nimic grav. Mai exact, de teama infectării cu coronavirus, frumoasa artistă s-a vaccinat cu serul anti-COVID. 

În timpul vaccinului, Lora a luat telefonul în mână și a imortalizat momentul.

În imagini se observă cum asistenta i-a administrat serul care o scapă de infectarea cu COVID-19. Iubita lui Ionuț Ghenu a ținut să le transmită și un mesaj fanilor. Artista a precizat că pentru ea, vacinul acesta este al zecelea. Din spusele sale, pentru că este cel mai controversat tratament de până acum, Lora a dezvăluit că a făcut anumite eforturi.

„Cred că e al zecelea vaccin din viața mea.

Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a scris Lora în dreptul imaginii realizate direct în timpul vaccinării.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img