joi, 18 aprilie, 2024

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare din luna august

Distribuie:

Publicat:

Bonurile castigatoare la extragerea Loteriei fiscale de ieri sunt cele din 5 august cu o valoare de 320 de lei, informeaza agerpres.ro.

La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 — 31 august 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

In cazul in care numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, se va organiza o noua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri castigatoare.
 
Regulamentul a fost modificat dupa ce la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de castigatori, iar premiul care a revenit fiecaruia a fost de doar 56 de lei.

Extragerile se organizeaza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.

La ultimele doua extrageri au castigat bonurile din data de 23 iulie cu o valoare de 364 de lei si bonurile din data de 1 iunie cu o valoare de 509 lei.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img