joi, 18 aprilie, 2024

Lovitura dura primita de Denisa Manelista. Ce decizie a luat impresarul ei

Distribuie:

Publicat:

Au trecut cateva luni de cand Denisa Raducu nu mai poate canta si este tintuita la pat. Liviu Dovleac, impresarul ei, nu a stat prea mult pe ganduri si a gasit o alta cantareata.

Dupa ce a incasat foarte multi bani pe urma cantarilor Denisei Raducu, Liviu Dovleac a decis sa fie impresarul Roxanei, “Printesa Ardealului” si nu a stat prea mult pe ganduri, imediat a luat legatura cu ea.

Conform unor surse, Liviu Dovleac a discutat deja cu Roxana “Printesa Ardealului” in vederea unei colaborari artistice si deja se pregatesc sa semneze actele, cantareata fiind o buna inlocuitoare pentru Denisa Raducu.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Raducu

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, de cateva luni, se lupta cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele mortii. Din pacate, sustin sursele noastre, metastazele s-au intins, iar acum viata vedetei depinde de o minune.

Denisa Raducu face tot ce este posibil ca sa invinga boala cat mai curand.

De altfel, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care sufera, Denisa a incercat si un tratament complementar, naturist pe care insa l-a intrerupt de ceva vreme, singura ei sansa fiind, pare-se, o minune. ”Rugati-va pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img