vineri, 29 martie, 2024

Lovitura incredibila pentru Kovesi si Coldea

Distribuie:

Publicat:

Institutiile de forta din Romania, in frunte cu DNA-ul Laurei Kovesi, sunt departe de a se bucura de cea mai mare incredere in randul romanilor, asa cum incearca sa acrediteze uriasul aparat de propaganda si fel de fel de sondaje care mai de care mai mincinoase. Realitatea este total diferita fata de ceea ce prezinta propagandistii institutiilor de forta. Si nu o spunem noi, ci acest lucru reiese din cifrele oficiale prezentate de Comisia Europeana.

Astfel, realitatea este ca din ce in ce mai putini romani au increderein Justitie. In acelasi timp, din ce in ce mai multi romani au tendinta sa nu creada in Justitie. Datele se regasesc in Eurobarometrul Comisiei Europene, realizat la finele luni mai 2016 si dat publicitatii, miercuri 17 august 2016.

Concret, conform Eurobarometrului Comisiei Europene, 35% dintre romani au in momentul de fata incredere in Justitie. Iar tendinta este una de scadere, daca ne gandim ca vorbim despre 13 procente mai putin decat anul 2015. Este de altfel cea mai mare scadere inregistrata de o institutie europeana intr-un timp atat de scurt.

Pe de alta parte, cifrele Eurobarometrului Comisiei Europene arata ca 60% dintre romani au declarat ca au tendinta sa nu creada in Justitia din Romania. In acest caz, procentul este in crestere cu 12% fata de anul trecut.

Romanii nu mai cred intr-o Justitie care actioneaza impotriva intereselor nationale

Cifrele extrem de ingrjoratorare sunt rezultatul actiunilor „Binomului SRI-DNA”, care, in opinia noastra, a nenorocit Justitia. Romanii nu mai au incredere in Justitie din cauza anchetelor politice, a spectacolelor cu catuse, a transformarii instantelor in camp tactic al SRI, dar si din cauza unui CSM plin de politruci.

Totodata, cifrele arata ca romanii nu mai cred in anchete si condamnari pentru asa-zise fapte de coruptie constand in primirea unor mite de 5 lei, ciocolate sau oua negre. Romanii nu mai cred nici in haituirea medicilor, profesorilor, politicienilor si oamenilor de afaceri. In schimb, oamenii isi dau seama ca strainii si companiile multinationale care au acaparat tara sunt ocolite de o Justitie care actioneaza impotriva intereselor Romaniei.

Comisia Europeana a demascat marea inselatorie

Pe de alta parte, cifrele Eurbarometrului Comisiei Europene demasca practic intreaga inselatorie pusa la cale in numele DNA, ICCJ si SRI, caci mai nou, in mod absurd, Serviciul Roman de Informatii este alaturat ideii de Justitie. Si cand spunem inselatorie, ne referim la manipularile aparatului de propaganda al institutiilor de forta, care de cativa ani incearca sa acrediteze ideea ca DNA, ICCJ si SRI sunt institutiile in care romanii au incredere cel mai mult.

Un element extrem de important in toate aceste campanii de manipulare l-au avut evident diversele sondaje aruncate pe piata care prezentau DNA, ICCJ si SRI cu procente de incredere chiar si de peste 60%.

Evident, toate aceste manipulari au fost insotite de ode la adresa diversilor sefi ai institutiilor de forta, cum ar fi sefa DNA Laura Kovesi sau fosta sefa ICCJ Livia Stanciu (foto dreapta), prezentate drept doua personaje care ar fi chipurile extrem de iubite de romani.
Articol preluat de pe luju.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img