vineri, 29 martie, 2024

LPS VASLUI: Pe podium la CN de copii

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a fost pe podium la Campionatul National de atletism pentru copii, care a avut loc la Bucuresti.

Performera competitiei a fost Stefania Andrei, care a devenit campioana nationala la copile 2, proba de 800 m. Ea a obtinut un timp excelent, de 2.29.70. Atleta a mai alergat si la 150 m, iar timpul este foarte bun, mai ales ca a intrat in concurs la cateva minute dupa ce a obtinut medalia de aur.

Tot la copile 2, Alina Mosulet, aflata in primul an la aceasta categorie, a surprins delegatia vasluiana, cucerind medalia de bronz, in proba de 800 m, cu timpul de 2.42.06. Ea a alergat si in proba de 150 m.

Un alt rezultat de exceptie a fost inregistrat de Sabina Berescu. Ea a terminat pe locul 4 in proba de 500 m, cu timpul de 1.32.84.

”Este un rezultat foarte bun, tinand cont ca a intrat in concurs, dupa ce a calatorit toata noaptea cu trenul, venind de la Timisoara, unde a obtinut medalia de argint la judo. Merita toate felicitarile”, a spus antrenoarea sa, Viorica Pintilie.

Cu timpi buni au mai concurat la 500 m si vasluiencele Ana Maria Picincu si Denisa Cojan.

La copile 1, performera competitiei este Cristina Balaur, cu doua medalii de argint la 300 m (44.19) si 1.500 m (4.41.51).

Maria Blanaru a obtinut bronzul la 1.500 m, cu timpul de 4.51.10, iar Elena Ciulei a terminat pe locul 5, la aceeasi proba.

Andreea Morariu a trecut a zecea linia de sosire la 1.500 m, proba in care au mai concurat Andreea Murgu si Marian Ciomaga, sportive aflate la primul lor concurs.

La copile 3, LPS Vaslui a avut in concurs trei fetite. Este vorba despre Ana Maria Ciuhodaru, Teodora Gachi si Bianca Burghelea, cu timpi excelenti in probele de 50 m si 300 m.

”Sunt rezultate foarte bune. Copiii s-au intrecut pe sine. A fost o participare numeroasa. In acest an au concurat peste 1.500 de copii din toata tara, la fiecare proba luand startul peste 100 de sportivi. Am demonstrat ca dam dovada de seriozitate la antrenamente, indiferent de conditii. Sincere felicitari”, a mai spus Viorica Pintilei, antrenoarea care se ocupa de pregatirea atletelor, alaturi de Elena Bogos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img