joi, 28 martie, 2024

LPS VASLUI : Se cauta elevi sportivi

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui ii asteapta pe viitorii absolventi de gimnaziu sa se inscrie la una dintre cele patru clase a noua, propuse pentru viitorul an scolar. In perioada 22-23 mai, elevii de clasa a opta sunt asteptati sa-si depuna dosarele de inscriere la secretariatul liceului, urmand ca in perioada 25-27 mai sa sustina probele de aptitudini sportive. Rezultatele vor fi afisate pe 31 mai.

Pentru anul scolar 2017-2018, LPS are in plan o clasa de atletism cu 28 de locuri, una de handbal cu 28 de locuri, una de fotbal si o a patra mozaic, tot cu 28 de locuri.

“Oferta a fost trimisa tuturor directorilor de scoli din judet, iar colegii profesori, atat de cultura generala, cat si antrenorii, s-au deplasat prin scoli cu oferta educationala. Speram ca domnii directori sa ne sprijine in vederea informarii cat mai corecte a elevilor care doresc sa se inscrie la Liceul cu Program Sportiv. In ziua in care se depun dosarele, elevii vor fi informati cu exactitate despre modalitatea in care se desfasoara probele sportive si planificarea acestora pe sectii”, a declarat Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Conducerea liceului sustine ca elevii care vor fi admisi pot obtine un atestat profesional pentru posturile de instructor sportiv, administrator baze sportive si organizator de competitii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img