joi, 18 aprilie, 2024

LPS VASLUI: Vicecampionii, felicitati de autoritati

Distribuie:

Publicat:

Performanta handbalistilor juniori III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui nu a fost trecuta cu vederea de autoritatile locale, care au tinut sa-i felicite pe campioni intr-un cadru oficial.

“Felicit echipa, parintii care v-au sustinut de fiecare data. Se pare ca antrenamentele traditionale, impuse de domnul profesor Gugles, inca mai dau roade. Nu e un rezultat intamplator. El vine dupa titlul cucerit acum doi ani. Va consider viitorul HC Vaslui”, a spus subprefectul Mircea Gologan.

In mijlocul lor s-a aflat si viceprimarul Dragos Cazacu, care i-a felicitat pentru performanta obtinuta si ”va asigur ca, alaturi de Consiliul Local, vom continua sa investim in performanta. Ati facut cinste orasului si pentru asta meritati toate aplauzele”.

Ramona Pavel, directorul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui le-a acordat copiilor cate o diploma de merit.

“Va felicit pentru trofeu. Ii felicit si pe cei doi profesori, Liviu Gugles si Alexandru Zaharia. Multumim pentru sustinere Inspectoratului Scolar Judetean, Primariei Vaslui, Consiliului Local si celorlalti colaboratori ai nostri, catedrei de handbal de la liceu. Ne dorim ca si in anii urmatori sa obtinem rezultate la fel de frumoase pentru ca la LPS Vaslui s-a confirmat faptul ca exista cadre didactice cu pasiune pentru meserie. Felicit parintii pentru tot sprijinul si pentru sustinerea oferita sportivilor”, a mentionat Ramona Pavel, directoarea LPS Vaslui.

Cuvinte de apreciere au mai rostit directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret, Raducu Tatu, si inspectorul scolar de educatie fizica si sport, Eduard Ursu.
Momentul a continuat cu o mica petrecere, dar si cu poza de grup, profesorul Liviu Gugles anuntand ca vor mai fi si alte momente de acest gen.

Reamintim faptul ca aceasta generatie a devenit campioana nationala la junior IV, in urma cu doi ani, iar anul acesta, la junior III, a devenit vicecampioana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img