sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Lucian Mindruta il face praf pe Selly dupa ce a fost amendat pentru petrecerea la care invitat a fost Tzanca Uraganu

Distribuie:

Publicat:

Selly a fost ”eroul” unei descinderi a Poliției din Snagov după ce, la ziua lui de naștere, l-a invitat pe Tzanca Uraganu să îi ”cânte la ureche” lui și invitaților pe care i-a avut, celebrul vlogger încasând o amendă usturătoare pentru că nu a respectat normele legale cu privire la măsurile de protecție individuală privitoare la pandemia de coronavirus.

În imaginile pe care Selly și Tzanca Uraganu le-au făcut publice pe conturile lor de socializare se vede că la eveniment participă mai multe persoane deși normele legale stipulează explicit că petrecerile private sunt interzise.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă pentru ca, puțin mai târziu, să ajungă să plătească a n-a amendă pentru că nu respectă normele cu privire la pandemia de coronavirus.

Evident, celebrul vlogger, cunoscut pentru luptele pe care le duce cu sistemul de învățământ din România, a fost și el amendat pentru că nu s-a supus normelor, iar ”ieșirea” lui din sfera legii a fost taxată dur de mulți, Lucian Mîndruță fiind și el printre cei care l-au făcut praf pe Selly.

Lucian Mindruta nu l-a menajat pe Selly pentru gafa facuta

”Dați-mi voie să vin și eu (târziu, e drept) la masă bogată a lui Selly cu câteva observații de marketing.

Dacă nu știți evenimentul: vloggerul și entertainerul Selly a dat o petrecere cu prea mulți invitați (din perspectiva legii în vigoare) și la care a cântat Tzanca Uraganu. Un manelist. Cele mai multe comentarii îl critică pentru că și-ar fi trădat rolul sau de model și îndrumător al tinerei generații, precum și pentru ceea ce oamenii văd ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc. Dați-mi voie să vin cu o altă perspectiva.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img