joi, 28 martie, 2024

Lucruri nebanuite despre mancarea de tip fast-food

Distribuie:

Publicat:

Exista cateva lucruri pe care nu le stiai despre mancarea de tip fast-food. Unele informatii au legatura cu termenul de valabilitate al produselor, altele cu felul in care sun preparate.

Cat de nesanatoasa este, de fapt, mancarea de tip fast-food

1. Salatele de la fast-food contine mai multi aditivi alimentari decat cartofii prajiti si condimentati. Sosurile folosite pentru salate contin mai multe chimicale care ingrasa foarte tare.

2. Un burger simplu poate fi consumat in primele 20 de minute de la preparare, iar un hamburger in primele 10 minute. Acesta e termenul de valabilitate al acestor tipuri de produse.

3. De asemenea, e important de precizat si faptul ca nu ti se serveste carne la gratar asa cum multi se lauda. Pentru gatirea carnii se folosesc anumite pastile concentrate, pline de coloranti si emulsificatori periculosi pentru sanatate.

4. Multe lanturi de tip fast-food folosesc aceeasi baza de gusturi pentru absolut toate produsele. Tocmai de aici vine senzatia ca toate mancarurile seamana intre ele: se folosesc aceiasi aditivi.

5. Dupa numeroase analize s-a constatat ca la pizza se folosesc o serie de chimicale pe care in mod normal nu ar trebui sa le gasim in mancare. Se spune inclusiv ca la prepararea acestui preparat traditional in Italia se foloseste praful de gandaci.

6. Indiferent de marimea aleasa a meniului din fast-food, fiecare oferta contine acelasi numar de aditivi alimentari. Ba chiar s-a constatat ca la meniurile de baza, la cele mici, sunt folositi mai multi coloranti decat la restul.


sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img