marți, 23 aprilie, 2024

Lucrurile pe care Iuliana Luciu nu le-a mai spus despre tatal ei. „Numaram scarile pana se trezea el ca sa intru in casa”

Distribuie:

Publicat:

Iuliana Luciu a facut dezvaluiri despre perioada cand era copila. Ea a facut marturisiri despre tatal sau, Ion Luciu.

In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Iuliana Luciu si-a amintit de cateva episoade din copilaria sa, traita alaturi de Ion Luciu, tatal sau.

„Eu de la 16 ani m-am pregatit pentru Asia Express. Tatal meu, pe care il stiti foarte bine, cand era el foarte bine dispus si ajungea acasa si uita sa scoata cheia din usa, eu ma intorceam de la scoala flamanda, ma rog, usa inchisa si uite cum stateam eu si asteptam cateva ore, numaram scarile pana se trezea el ca sa intru in casa. Despre foamete stiu pentru ca am tinut dieta foamea, adica sunt obisnuita cu ea”, a povestit Iuliana Luciu.

Vedeta a vorbit si despre partenera sa de echipa de la Asia Express, Margherita de la Clejani.

„Eu am incercat sa o inteleg pe Marga pentru ca eram intr-o situatie foarte grea pentru ea, era total iesita din zona ei de confort si la un moment dat se aduna. Cand nu dormi bine, cand nu mananci, cand nu ai unde sa te speli si te speli doar cu apa rece. Cand nu esti obisnuita cu greul, dar eu sunt obisnuita cu greul ca de la 16 ani sunt pe picioarele mele”, a mai spus sora cea mica a Nicoletei Luciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img