vineri, 29 martie, 2024

Ludovic Orban, EXPLICATII FULGER dupa ce a MAZILIT un greu PNL: BEX a sustinut propunerea mea de demitere

Distribuie:

Publicat:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că a beneficiat de sprijinul membrilor Biroului Executiv privind propunerea sa de demitere a lui Marin Anton din funcția de lider al filialei PNL Giurgiu.

„Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței BEX al PNL de luni din Parlament.

Declarația lui Orban vine în contextul în care Biroul Executiv Național al PNL a votat luni demiterea lui Marin Anton din funcția de președinte al filialei PNL Giurgiu, scrie Mediafax.

Decizia conducerii liberale a fost luată după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da ordonanța de urgență pe amnistie și grațiere.

Hotărârea luată luni de BEX urmează să fie validată în ședința BPN al PNL de săptămâna viitoare.

Președintele organizației județene PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, vinerea trecută, într-o conferință de presă, că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democrații la alegeri. Acesta a mai susținut că are o părere bună despre Florin Iordache.

Pe 8 ianuarie 2018, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img