marți, 16 aprilie, 2024

Ludovic Orban trimite sageti catre Gabriela Firea. “E doar un purtator de cuvant…”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL va monitoriza activitatea Gabrielei Firea, afirmand ca, la Primaria Capitalei, bucurestenii au „un bun purtator de cuvant, nicidecum un primar general”, sustinand ca nicio promisiune electorala facuta de Firea nu a fost indeplinita.

„Cu siguranta (vom continua campania de informare despre nerealizarire primarului general-n.r.) suntem intr-o monitorizare permanenta. Deocamdata nu am avut decat un purtator de cuvant la Primaria Generala, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile facute de actualul primar general in campania electorala nu a fost realizata. Va aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumatate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se intampla”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.
Ludovic Orban a criticat faptul ca primarul general „pune carul inainte boilor”.
„Am vazut ca doamna primar general tot vrea sa ii incurajeze pe cei care vor sa circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilitati pentru utilizarea bicicletelor daca nu exista piste de biciclete. Sa nu punem carul inaintea boilor. La Primaria Capitalei avem un bun purtator de cuvant, nicidecum un primar general”, a spus Orban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img