vineri, 29 martie, 2024

Luna aprilie a acestui an a surprins o noua crestere a traficului de pasageri pe Aeroportul Iasi

Distribuie:

Publicat:

Aeroportul Iasi inregistreaza o noua crestere a traficului de pasageri – in luna aprilie a acestui an, numarul persoanelor care au tranzitat aerogara ieseana a ajuns la 92.522, avansul fiind de 6 procente fata de aceeasi perioada a lui 2017, cand au fost 87.850 de calatori, si de aproape 54 de procente comparativ cu luna aprilie a anului 2016. De asemenea, evolutia traficului in luna precedenta este vizibila si raportat la numarul pasagerilor imbarcati si debarcati in luna martie a acestui an, cresterea fiind de aproximativ 14%.

„Constatam cu bucurie, luna de luna, cum traficul pe Aeroportul Iasi este in continua crestere, de aceea dorim sa le multumim tuturor celor care au ales sa calatoreasca prin intermediul  nostru. Ne dorim ca intreg anul 2018 sa cunoasca o evolutie de trafic care sa ne mentina in topul aeroporturilor regionale, acest lucru fiind posibil prin imbunatatirea constanta a produselor existente si prin deschiderea de noi rute spre noi destinatii. Cu siguranta vom primi vesti bune in perioada urmatoare, ceea ce inseamna mai multe oportunitati de calatorie pentru pasagerii nostri si deci sanse pentru un trafic mai mare”, a declarat Monica Nichitus, Director Provizoriu al Aeroportului International Iasi.

Reamintim rutele operate de la/catre Aeroportul Iasi, de cele patru companii aeriene:

TAROM: Londra (Luton), Tel Aviv, Timisoara si Bucuresti

BLUE AIR: Paris (Beauvais), Londra (Luton), Roma (Fiumicino), Barcelona, Bruxelles, Koln (Bonn), Munchen, Milano (Bergamo), Bucuresti si Oradea (via Otopeni) 

WIZZ AIR: Milano (Bergamo), Roma (Ciampino), Ventia (Treviso), Catania, Bologna, Londra (Luton), Larnaca, Tel Aviv, Dortmund (din 7 iulie 2018), Malmo (din 7 iulie 2018), Salonic (din 7 mai 2018), Paris-Beauvais (din 7 iulie 2018), Eindhoven (din 8 iulie 2018), Bruxelles-Charleroi (din 8 iulie 2018) si Billund (din 9 iulie 2018)

AUSTRIAN AIRLINES: Viena.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img