miercuri, 24 aprilie, 2024

Lyon a învins Juventus cu scorul de 1-0

Distribuie:

Publicat:

Min. 90+5: Fluier final! Juventus produce surpriza și învinge campioana Italiei, scor 1-0, grație golului marcat de Tousart în prima repriză.

Min. 69: Ocazie pentru Juventus. Alex Sandro i-a pasat lui Dybala, care a ratat de puțin poarta. Rămâne 1-0 pentru Lyon.

Min. 61: Cornet încasează cartonașul galben.

Min. 46: S-a reluat jocul. Nu s-au efectuat modificări la pauză.

Min. 45: Pauză la Lyon. Echipa lui Tătărușanu conduce după primele 45 de minute, grație golului marcat de Tousart.

Min. 35: Ocazie pentru Juventus. Dybala i-a trimis lui Cristiano Ronaldo, care a șutat pe lângă poarta adversă.

Min. 31: GOOOL Lyon! Tousart a deschis scorul. Aouar a înaintat aproape de fundul terenului, a centrat mai apoi în fața porții, iar Tousart a reluat din săritură sub bara transversală. O execuție norocoasă, însă la care Szczesny n-a avut nicio șansă. 1-0 pentru echipa lui Tătărușanu, care a avut cele mai importante ocazii ale partidei.

Min. 21: Bară! Ekambi a reluat cu capul din apropiere, iar mingea a lovit transversala. Lyon a fost la câțiva centimetri de deschidere scorului.

Min. 1: A început partida de la Lyon. Ciprian Tătărușanu este rezervă.

Juventus nu mai vrea să rateze marele trofeu Champions League și e gata de un meci mare cu Lyon, în prima manșă a optimilor. Cu Cristiano Ronaldo în mare formă, Juve are 5 victorii la rând în Champions League. În plus, italienii au marcat cel puțin două goluri în 5 din ultimele 6 meciuri din cea mai importantă competiție intercluburi și sunt neînvinși în fața celor de la Lyon în ultimele 5 întâlniri.

Chiellini, revenit pe 16 februarie după o accidentare care l-a ținut 6 luni departe de teren, nu va fi însă în primul 11 al „Bătrânei Doamne” la partida cu Lyon, pentru a nu forța o recidivă. Miralem Pjanic și Gonzalo Higuain sunt indisponibili pentru echipa lui Sarri, care îi va folosi în ofensivă pe Cristiano Ronaldo, Dybala și Cuadrado, care este mai mult mijlocaș, așa că sistemul de joc ar putea arăta mai degrabă ca un 4-4-2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img