miercuri, 24 aprilie, 2024

Macel in China! Sapte elevi au fost injunghiati mortal!

Distribuie:

Publicat:

Un barbat inarmat cu un cutit a ucis vineri sapte elevi si a ranit alti 12 in timp ce acestia se indreptau spre casa, intr-o localitate din nordul Chinei, au declarat autoritatile locale, relateaza AFP. Barbatul a fost arestat si elevii raniti au primit ingrijiri medicale, a indicat pe site-ul sau departamentul pentru propaganda din regiunea Mizhi, provincia Shaanxi, fara a da alte detalii, scrie agerpres.ro. Varsta copiilor nu a fost specificata, insa in China elevii din gimnaziu au in general varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani.

Atacurile cu cutit nu sunt rare in aceasta tara. In februarie, un barbat inarmat cu un cutit a ucis o femeie si a ranit multe alte persoane intr-un centru comercial din Beijing. Anul trecut, un alt barbat inarmat cu un cutit de bucatarie a ucis doua persoane si a ranit alte noua intr-un supermarket din Shenzen, in sudul Chinei.

De asemenea, in ianuarie 2017, un barbat inarmat cu un cutit de bucatarie a ranit 11 copii intr-o gradinita din regiunea autonoma Guangxi Zhuang (sud).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img