sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Madalin Ionescu condamna autoritatile in privinta coronavirusului! ”Monitorizarea e superficiala, iar carantina cat se poate de lejera.”

Distribuie:

Publicat:

Isteria in privinta epidemiei de coronavirus incepe sa prinda contur si in randul vedetelor! Madalin Ionescu, fostul prezentator de la Kanal D, a transmis un mesaj fulgerator pe contul sau de socializare. Barbatul este revoltat pe modul de conduita al autoritatilor, dar si pe cetatenii romani care trateaza virusul cu o neglijenta uimitoare.

”Asa cum am anticipat … am intrat in randul lumii. Avem COVID-19. Romanii din Italia si conationalii plecati spre “cizma” in scopuri turistice au fost lasati sa intre/ sa se intoarca in tara cum au vrut. Monitorizarea e superficiala, iar carantina cat se poate de lejera. Chiar daca in Italia se moare pe capete, raman la parerea potrivit careia niste greuceni testeaza o arma biologica, nu foarte puternica, dar care are o rata rapida de raspandire. Sunt testate reactiile unor piete economice si grupuri sociale, iar la final vor aparea si marii castigatori ai acestei povesti dubioase cu iz de “secret fucking services”. Si in Romania “baietii destepti” fac si vor face bani de pe urma isteriei COVID-19, un virus mai slab decat altele din gama lui. Problema la noi nu e legata de slaba capacitate a sistemului medical in a face fata unei epidemii de acest tip… Suntem obisnuiti ! Problema e ca multi conationali purtatori de virusi gripali fac tot posibilul sa le transmita si celor care nu au aceste infectii.”, a scris Madalin Ionescu pe Instagram.

Fostul prezentator a povestit despre un episod ingrijorator la care a luat parte intr-un supermarket.

 ”Ma uitam seara trecuta siderat intr-un supermarket la cumparatorii raciti … In 10-15 minute am vazut cel putin cinci-sase persoane care si-au sters mucozitatile cu mana si apoi au pipait fara nicio jena legumele, fructele si alte produse. Toti erau barbati si nu pareau cocalari. Fara masca de protectie, servetele, batiste etc. Poate indivizii nu sunt purtatori ai virusului momentului, dar aceasta inconstienta, aceasta lipsa de respect fata de alti cetateni mi se par cel putin condamnabile, definitorii pentru o parte din populatia acestei tari. La noi pericolul cel mai mare vine de la cei care nu dau doi bani pe aproapele lor !”, a mai spus Madalin Ionescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img