vineri, 29 martie, 2024

Magazinul Pause asteapta sa ii treceti pragul la etajul 1 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Magazinul Pause din Iulius Mall, reprezinta una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre vestimentatie pentru doamne si domni. In locatia de la etajul intai al Iulius Mall, veti gasi o gama completa de piese vestimentare, de la modele sport, stil city si casual, pana la cele pentru evenimente speciale, majoritatea realizate in atelierul propriu. 
Barbatii care aleg Pause dau dovada de inspiratie. Pot opta pentru camasi office, pentru ocazii festive sau pentru iesirile in club, in combinatii diverse de culori si croiuri, uni sau cu imprimeuri florale, in ton cu sezonul.
Cei care prefera eleganta clasica chiar si in zilele toride de vara, pot alege dintr-o linie extinsa de pantaloni si sacouri elegante, dar cu o nota relaxata in acelasi timp. Nu lipsesc pantalonii scurti, in nuante vii, precum turcoaz, rosu, galben sau albastru, blugii, tricourile sau bluzele usor de asortat
Magazinul ii invita pe clienti sa experimenteze moda actuala si sa isi aleaga in ton cu imbracamintea si accesoriile care fac diferenta. Curele, cravate, butoni si papioane – toate se gasesc la Pause, intr-un numar mare de culori. Sunt piese care adauga o nota de originalitate imaginii masculine, indiferent daca sunt purtate la serviciu, intalniri, petreceri sau ocazii festive.   Si doamnele sunt intampinate cu numeroase bluze si rochii cu imprimeuri florale, fuste vaporoase, camasi si veste cambrate, jachete, sacouri, dar si posete si diverse alte accesorii menite sa le scoata tinuta din anonimat. Pentru evenimentele deosebite, iubitoarele de shopping au la dispozitie rochii de ocazie stralucitoare. In plus, o gama extinsa de pantofi, in aceleasi tonuri vii, asteapta sa fie purtati de doamne sau domnisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img