vineri, 29 martie, 2024

Mai mult fum decat foc. Versiunea pompierilor in cazul incendiului produs in casa vlogerului Ilie Bivol

Distribuie:

Publicat:

Incendiul in casa vlogerului Ilie Bivol, care a isterizat internetul, a fost unul minor, iar casa a fost afectata mai mult de fum. Este versiunea pompierilor care spun ca au stins flacarile in 15 minute. Totul ar fi pornit de la un camin din care a curs jaratic. Vecinii, spun insa ca incaperea a fost grav afectata. Ilie, care vrea sa colecteze 20 de mii de euro de la fanii sai, nu a fost de gasit. Pe 7 ianuarie Ilie Bivol, urmarit de peste un milion de tineri din Republica Moldova si Romania, posta acest video. In filmulet apar parintii sai si Ilie lacrimand. Imediat tanarul si-a deschis si un cont pe o platforma on-line in care anunta ca vrea sa colecteze 20 de mii de euro. El isi roaga fanii sa doneze pentru ca sa-si poata reface casa. Doar in prima zi a colectat peste 3 mii de euro. Dupa asta, site-ul a cedat. Contactat de noi, administratorul platformei a declarat ca aceasta nu a putut face fata fluxului de vizitatori la postarea despre Ilie.  

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV: “Pozele pe care le-a postat Ilie sunt facute din acest unghi. Aici se vad cateva lucruri care par sa fi fost afectate de incendiu si geamul care este spart si innegrit de fum. Pe Ilie nu l-am gasit. El nu este aici. La mesajele noastre de pe retelele de socializare nu a raspuns. L-am contactat si la telefon, dar parca a intrat in pamant.” Ofiterul de presa al Directiei Situatii Exceptionale, Diana Turcan, ne-a spus ca la fata locului a fost o echipa de pompieri care au lucrat timp de 15 minute.

“Incaperea de 90 de metri patrati a fost doar afectata de fum. Ardere propriu-zisa a fost doar alaturi de semineu.” – a mai declarat aceasta.
Una dintre ipoteze, este potrivit pompierilor incalcarea normelor antiincendiare la exploatarea semineului, care ardea pe baza de combustibil solid.
 
“Se presupune ca s-a lasat usa deschisa a semineului si a cazut jaratic jos, pe o tava din plastic, si de aici procesul de mocnire si fum.” – anunta pompierii.  Stirea despre incendiul din casa lui a fost intens discutata, iar multi internauti l-au acuzat ca ar vrea sa faca bani pentru alte scopuri sau ca totul ar fi fost inscenat. Ilie a spus pe facebook ca s-a mutat de curand in noua sa casa din satul Bardar, Ialoveni. Constructia nu este insa terminata, deocamdata. Vlogerul a devenit cunoscut acum cativa ani dupa ce a inceput sa posteze asa numitele provocari nebune, urmarite de sute de mii de tineri din Republica Moldova si Romania. De curand, insa, el a sters taoate postarile. Anul trecut un mall din Iasi a fost evacuat din cauza ca s-au adunat mult prea multi fani la intalnirea cu el. In varsta de 25 de ani, Ilie Bivol a povestit ca a avut o copilarie nefericita fiind trimis de mama sa naturala la orfelinat la sase ani. 

Sursa: protv.md

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img