vineri, 29 martie, 2024

MAI, raspuns pe Facebook la o intrebare primita de la un internaut care voia sa stie cat ar putea valora un pachet cu droguri gasit pe plaja

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, marti, pe Facebook, un raspuns la o intrebare primita de la un internaut care voia sa stie cat ar putea valora un pachet cu droguri gasit pe plaja, in genul celor descoperite in acesta perioada in mai multe locuri de pe litoralul romanesc.

– 'Daca gasesc un pachet din ala pe plaja, cam cat pot sa iau pe el? Are rost sa caut vreunul sa-mi fac si eu viata frumos la mare? Apropo, de ce naiba le confiscati? Ca mie mi-a zis cineva ca a incercat si nu are nimic! Am curaj sa spun ca intreb pentru mine!'”, a intrebat internautul.

Vezi si: 130 de kiograme de cocaina gasite pe plaje si in Marea Neagra, in 48 de ore

Politistii l-au lamurit imediat:

"1. Daca gasiti un astfel de pachet si incercati sa-l vindeti, veti lua pe el cativa ani buni de inchisoare. Ceea ce ne-ati spus dumneavoastra se incadreaza perfect la trafic de droguri, asa ca o sa va faceti 'viata frumos', dar mai pe racoare, asa!

2. Din ultima dumneavoastra intrebare lipseste un cuvant. Asa ca reformulam noi: 'Nu MAI are nimic'… prin casa, buzunare sau parcare. Stiti cati oameni s-au nenorocit pentru ca au inceput sa consume droguri? Unii sunt inca in viata… altii…

3. Legat de cautari, va sfatuim sa nu va apropiati de mare in aceasta perioada, avand acest scop. Mai bine cautati sa nu fiti cautat… avem curaj sa spunem ca ati inteles perfect mesajul nostru”, au raspuns oamenii legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img