vineri, 29 martie, 2024

Maia, fata lui Teo Trandafir, a dat televiziunea pe arhitectura: „Nu pot sa ma deschid in fata oamenilor cum face mama!”

Distribuie:

Publicat:

Teo Trandafir isi sprijina fiica neconditionat in alegerile pe care le face. Desi multa vreme Maia a visat cu ochii deschisi ca ii va calca pe urme celebrei sale mame in ceea ce priveste cariera in televiziune, liceana a trebuit sa se reorienteze in privinta viitorului, intrucat si-a dat seama ca nu ar putea avea naturaletea si sarmul pe care le are vedeta Kanal D pe micul ecran.

Teo Trandafir este un model pentru fiica ei, Maia. Cele doua au o relatie stransa si au ajuns sa se inteleaga chiar si din priviri, chimia dintre ele fiind evidenta. Multa vreme adolescenta a fost atrasa de lumea televiziunii, domeniu in care mama ei lucreaza de ani buni. Dupa o discutie amanuntita mama – fiica legata de viitorul adolescentei, Maia a luat insa decizia de a renunta la acest vis.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru ca nu prea am avut de ales. Am crezut ca menirea mea este in televiziune si mi-am dat seama – dupa atat timp in care am visat chestia asta – ca nu sunt facuta. Da, am emotii si nu pot sa ma deschid complet in fata oamenilor cum face mama si mi-am dat seama ca, desi imi place si ma integrez astazi, maine, nu imi vad viata in felul acesta. Ma vad altfel, intr-un fel putin mai singura, vreau sa fiu un pic mai solitara, sa stiu ca pot sa stau eu cu gandurile mele, in meseria asta e cam imposibil”, a declarat, pentru Libertatea, Maia.

Atrasa de matematica si de fizica

In prezent, Maia este eleva la un liceu privat si si-a ales sa studieze materii conform domeniului spre care intentioneaza sa se indrepte.

„Ma atrage arhitectura cel mai mult, pentru ca imi plac atat de mult si partea matematica, si fizica din ea si cum se imbina cu arta in acelasi timp, pe mine ma fascineaza cu adevarat si chiar imi place”, ne-a spus entuziasmata fiica lui Teo Trandafir.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img