joi, 18 aprilie, 2024

Mama fetitei de cinci ani ucisa cu brutalitate: “Am gasit-o moarta, violata si batjocorita. Mai bine muream eu

Distribuie:

Publicat:

Drama intr-o familie din Baia Mare. O fetita de doar cinci ani a fost gasita moarta chiar de fratii ei dupa ce a disparut de acasa.  Conform anchetatorilor, micutia ar fi fost violata inainte de a muri.

Mama fetei regreta faptul ca a lasat-o afara la joaca. „Am trimis copiii afara la joaca. Tot am asteptat sa vina. Apoi m-am dus sa o caut. Am gasit-o moarta, violata si batjocorita. Mai bine muream eu”, a declarat mama copilei, conform Antena 3.

O fetita in varsta de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost gasita moarta de sora ei in vecinatatea imobilului in care locuieste familia. Surse din cadrul anchetei sustin ca, cel mai probabil, micuta a fost violata si apoi omorata.  Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, insotiti de echipe din cadrul IPJ Maramures, se afla la fata locului pentru a cerceta zona si a identifica probe. Bunica micutei a declarat presei ca aceasta a disparut de acasa luni in jurul pranzului, in timp ce mama ei spala casa scarilor din imobil, iar trupul neinsufletit al fetitei a fost gasit de sora acesteia, in varsta de 17 ani.

CITESTE SI: Un copil a murit electrocutat in Botosani pe un camp pe care se juca. A fost gasit carbonizat

Un copil in varsta de zece ani a murit luni seara, dupa ce s-a electrocutat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, baietelul juca fotbal pe un teren de la marginea localitatii Radenii Noi, din comuna Frumusica, iar la un moment dat a ajuns in zona in care se afla amplasat un panou electric.

Copilul a decedat pe loc, fiind gasit carbonizat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img