vineri, 19 aprilie, 2024

Mama Ioanei Condea, ravasita de durere la doua luni de la moartea fiicei

Distribuie:

Publicat:

Desi a fost uneori criticata pentru modul in care s-ar fi folosit banii din donatii destinati recuperarii fiicei sale, mutilata de un proxenet, sufletul-sfasiat de mama al Gratielei Condea nu-l poate contesta nimeni. Femeia se topeste de dorul fiicei ei si nu poate accepta ca in urma cu o luna a vazut-o pentru ultima oara, intr-un sicriu. Mesajele pe care aceasta le scrie acum, constant, in memoria Ioanei, sunt ravasitoare. 

Drama Ioanei Condea (24 de ani) a starnit multa compasiune in randul romanilor, atunci cand s-a aflat ca tanara, originara din Prahova, a ajuns sa se zbata intre viata si moarte intr-un spital din Germania. In urma cu cinci ani, fata a fost obligata de un proxenet sa se prostitueze, si pentru ca a refuzat, a fost batuta pana a intrat in coma. In toata perioada in care s-a aflat in stare vegetativa, medicii care au ingrijit-o pe Ioana nu au abandonat lupta si au crezut ca recuperarea ei este doar o chestie de timp, mai ales ca prezenta semne de revenire. La inceputul acestui an a venit insa tragica veste ca inima romancei a cedat, in ciuda tuturor eforturilor.

„M-au rupt in bucati, dar m-am adunat…”
Gratiela Condea a reusit sa-si repatrieze fata cu mult ajutor din partea oamenilor induiosati de aceasta drama. A vrut s-o ingroape in satul natal si acest lucru s-a si intamplat. Singura ei alinare a ramas nepotelul pe care va trebui sa-l creasca si caruia va fi nevoita sa-i explice de ce mama lui nu mai este langa el.

Mama Ioanei a fost „judecata” de multe ori pentru felul in care s-ar fi cheltuit banii proveniti din donatii, dar nimeni nu poate contesta durerea pe care ea o resimte si acum, la doar o luna dupa ce si-a inmormantat fiica.

Mesajele pe care Gratiela Condea le scrie in memoria ei sunt pur si simplu ravasitoare: ”Imi este tare dor de tine, iubirea lui mami, te iubesc ingerul meu❤❤❤❤

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img