joi, 28 martie, 2024

Mama lui Emiliano Sala crede ca gruparea Cardiff City trebuie sa plateasca suma pentru transferul fiului sau

Distribuie:

Publicat:

Mama lui Emiliano Sala crede că gruparea Cardiff City trebuie să plătească suma pentru transferul fiului său, achiziţionat de la FC Nantes. Mercedes Sala consideră că galezii nu pot să nu facă acest lucru, având în vedere că jucătorul a semnat contractul în faţa presei, potrivit news.ro.

"Totul ar fi fost diferit dacă nu ar fi semnat. Dar el a semnat în faţa presei, a lumii întregi. Deci, ei trebuie să plătească. Evident că şi ei au ancheta lor cu privire la accident, dar trebuie să se ţină de cuvânt. Semnătura lui nu poate fi ştearsă", a declarat mama lui Sala.

FIFA a înregistrat plângerea FC Nantes contra grupării Cardiff City privind plata transferului argentinianului Emiliano Sala, decedat la 21 ianuarie, într-un accident aviatic.

Clubul Cardiff City a refuzat să plătească prima şansă de 6 milioane de euro din transferul lui Sala, care se ridică la 17 milioane de euro.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img