joi, 28 martie, 2024

Mama Madalinei Manole e grav bolnava, tatal ei – un monument de tristete

Distribuie:

Publicat:

Ion Manole (74 de ani) e un monument de tristete de sase ani, de cand celebra sa fiica, Madalina Manole, si-a pus capat zilelor. Nici macar Sarbatorile de Iarna nu mai sunt un prilej de bucurie, mai ales ca atat el, cat si sotia lui, Eugenia Manole (72 de ani), se confrunta cu serioase probleme de sanatate. Femeia va fi supusa maine, la Spitalul Militar, unor analize la plamani, inima si coloana.

Mesele imbelsugate, din trecut, cu preparate traditionale, dar si veselia care umplea modestul apartament al sotilor Manole din Ploiesti au ramas doar o amintire dureroasa pentru tatal Madalinei. Aacesta a povestit, cu tristete in glas, despre problemele de sanatate cu care se confrunta atat el, cat si sotia lui, Eugenia: “Va fi primul Craciun fara sarmale, salata de beuf si cozonaci. Mama Madalinei nu mai poate sa gateasca, este foarte bolnava, trebuie sa-si faca maine niste analize la inima, la plamani si la coloana, la Spitalul Militar. Pe vremuri, aveam de toate pe masa, Madalina, draga de ea, venea la noi, ne asezam cu totii in jurul bradului, ne ofeream daruri, eram fericiti. Acum nu ne mai arde de nimic. Fara Madalina viata noastra este plina de tristete”, ne-a spus Ion Manole. Barbatul a suferit un accident vascular in urma cu doi ani, fiind la un pas de moarte: “Tot nu mi-am revenit complet, nu-mi pot folosi prea bine mana stanga si ma deplasez cu greutate, caci ma dor picioarele. Iau un pumn de pastile, pensiile noastre se duc pe medicamente, ne descurcam greu, dar nu cerem nimanui un leu”, a mai adaugat tatal regretatei soliste.

Acesta nu s-a impacat niciodata cu gandul ca Madalina s-ar fi sinucis, pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care implinea 43 de ani, asa ca de atunci bate drumurile tribunalelor: ”Criminalistii americani de la FBI, care au studiat acest caz, sustin ca ar fi vorba despre o crima, deja au trimis rezultatul anchetei lor la Bucuresti. Trebuie sa-mi angajez un avocat ca sa pot redeschide dosarul. Cine este vinovat de moartea fiicei mele va trebui sa plateasca”, a mai adaugat acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img