joi, 28 martie, 2024

Mandat de executare pus in aplicare de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat, în localitatea Popești, comuna Miclești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 17 aprilie, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tulburarea ordinii și liniștii publice” și ”lovire sau alte violențe”. Infracțiunile au fost săvârșite în localitatea Gugești, comuna Boțești, în luna iunie 2020. Totodată, bărbatul mai are de executat, în regim de detenție, un număr de 524 zile de închisoare (rest de pedeapsă).

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img