vineri, 29 martie, 2024

MARCEL CIOLACU: “N-AM LIPSIT NICIODATĂ ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE DE LA BISERICĂ ȘI NU O SĂ LIPSESC NICI ÎN ACEST AN”

Distribuie:

Publicat:

 

Crede despre el că este un lider bun, s-ar duce la o partidă de pescuit cu Liviu Dragnea și nu a citit cartea Vioricăi Dăncilă. Liderul PSD, Marcel Ciolacu a abordat deschis, în emisiunea “Insider politic” de la Prima TV teme dificile legate de pandemie, greva de la metrou și admiterea Dianei Soșoacă în PSD. “Nu i-am făcut o ofertă Dianei Sosoacă să vină în PSD. Vrem să aducem cât mai mulți specialiști. De ce să mă jeneze colaborarea cu AUR? Am fi putut forța o guvernare PSD – AUR, dacă ne-am fi dorit”, i-a spus liderul PSD jurnalistului Sebastian Zachmann.

Și totuși, Marcel Ciolacu este convins că, dacă mâine ar fi alegeri în România, social-democrații le-ar câștiga, “Îl anunț pe Președintele Iohannis că în acest moment Parlamentul nu mai reprezintă voința poporului. Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea cu totul altă structură.”

Legat de pandemie și măsurile impuse de autorități, Ciolacu dă semnale clare: “N-am lipsit niciodată în noaptea de Înviere de la biserică și nu o să lipsesc nici în acest an. Am frică de Dumnezeu, nu sunt un habotnic.  Văd că după un an de zile, după ce le-a mai trecut din îngâmfare, cei aflați la Putere revin la soluțiile propuse de noi. Domnul Orban și fostul Minstru al Sănătății spuneau că testarea rapidă nu este eficientă. Între timp a devenit eficientă. Dacă am fi folosit-o, cred că nu am fi ajuns să închidem școlile. A fost una dintre gafele cele mai mari ale actualei puteri.”

Actualul lider al PSD nu s-a sfiit să abordeze o temă ce se discută pe la uși în partid, o posibilă revenire a lui Liviu Dragnea, după ce iese din închisoare. “Statutar, domnul Dragnea nu poate să mai fie membru de partid. Domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu.  Am un regret unde se află Liviu Dragnea. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui. Președintele partidului nu trebuie să fie un topor, să taie copaci, să dea cu barda. “ Întrebat de Sebastian Zachmann la Insider politic dacă ar merge pe moșia lui Dragnea, la Belina, Marcel Ciolacu a mizat pe…latura sa umană. “Nu-mi cereți că și lider să nu am o parte umană. Am înțeles că foarte mulți politicieni au fost pe la Belina.”

 

“Insider politic” este emisiunea difuzată de Prima TV în fiecare duminică, de la ora 11.00  și prezentată de jurnalistul Sebastian Zachmann. 

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img